کوهنوردی

کوهنوردی در تهران کجا برویم (راهنمای جامع)

یکی از مواهب بزرگ شهر تهران دسترسی بسیار آسان به مناطق کوهستانی به خصوص قلل توچال می باشد. تهرانی ها دسترسی آسانی به البرز و قلل توچال دارند که کوهنوردی را برای آنها تبدیل به یک گزینه آسان می کند. به غیر از این کوهنوردی دارای فواید زیادی است که می تواند روحیه و فیزیک شما را بهتر کند. در این مقاله به معرفی نقاط کوهنوردی در تهران خواهیم پرداخت:

کوهنوردی در تهران کجا برویم: معرفی مناطق کوهستانی

منطقه دربند

منطقه دربند را باید در راس این لیست قرار داد. مسیر صعود به قله توچال، بلندترین کوه در خط الراس توچال از اینجا آغاز می شود. بعلاوه شما از طریق دربند می توانید به پناهگاه شیرپلا، منطقه سنگنوردی بند یخچال، ایستگاه پنج تله کابین و نقاط دیگر دسترسی پیدا کنید. برای رسیدن به دربند باید ابتدا خودتان را به میدان تجریش رسانده و سپس از طریق خیابان فناخسرو راهی میدان دربند و سربند شوید. مسیر پیاده روی دربند از میدان سربند شروع می شود. برای اطلاعات بیشتر در این رابطه مقاله راهنمای کوهنوردی در دربند را مطالعه نمایید.

منطقه پارک جمشیدیه و کلکچال

پارک کوهستانی جمشیدیه مبدا مسیر صعود به منطقه کلکچال شناخته می شود. از محاسن این مسیر می توان به مبدا با جای پارک اتومبیل گسترده اشاره نمود. مسیر کوهپیمایی کلکچال در ضلع شمال غربی پارک شروع می شود. یک مسیر کوهپیمایی نسبتا پهن که با شیب متوسط به پیش می رود. این مسیر دارای ۴ ایستگاه است که ایستگاه چهارم آن قرارگاه کلکچال می باشد. شما تا ایستگاه چهارم کلکچال حدود ۴ کیلومتر پیمایش و چیزی حدود ۷۵۰ متر ارتفاع گیری در پیش خواهید داشت. البته این پایان مسیر کوهنوردی و کوهپیمایی در کلکچال نیست. شما با ادامه مسیر پس از اردوگاه در سمت چپ و به سمت غرب وارد پاکوب باریک تری خواهید شد که به تدریج در دامنه قله کلکچال به سمت گردنه اسپیلت اوج می گیرد. گردنه اسپیلت در ارتفاع ۳۰۰۰ متری نقطه تلاقی قله اسپیلت و قله کلک چال است. از گردنه اسپیلت می توان با حرکت به روی یال به سمت قله کلکچال حرکت کرد. همچنین در پشت این گردنه پاکوبی وجود دارد که شما را به گردنه پیازچال خواهد رساند. از گردنه پیازچال هم امکان صعود به قلل لزون و کلکچال یا حتی رفتن به دارآباد دارید.

منطقه دارآباد

منطقه کوهستانی دارآباد در شمال شرقی تهران و شمال محله دارآباد واقع شده است. از مهمترین قلل این ناحیه می توان به قله دارآباد اشاره کرد که در حقیقت اولین قله اصلی خط الراس توچال به حساب می آید. شما در منطقه دارآباد گزینه های دیگری هم برای کوهنوردی و کوهپیمایی در پیش دارید. برای رسیدن به پای کار کوهستان دارآباد بایست از طریق خیابان نیاوران راهی خیابان دارآباد شده و سپس با رسیدن به ابتدای رودخانه به سمت چپ در کنار رودخانه ادامه می دهید تا به ابتدای مسیر پیاده روی در پس یک میدانگاه کوچک برسید.

از این میدان کوچک می توان به سمت راه پاکوب مارپیچ ادامه داد که در بالای آن قهوه خانه ای قرار دارد. پس از این قهوه خانه مسیر پاکوب ادامه پیدا می کند. در سمت راست این پاکوب اصلی، یک پاکوب فرعی وجود دارد که به سمت یال شن سیاه و مسیر صعود قله دارآباد بالا خواهد رفت.

به غیر از قله دارآباد در این منطقه می توان به عرقچین نیز اشاره نمود. قله عرق چین از آسان ترین کوهها برای کوهنوردی یک روزه در تهران است که می توانید برای اولین صعود به قلل آنرا تجربه کنید.

منطقه پلنگچال

منطقه پلنگچال در شمال محل اوین درکه واقع شده است که مامن چند قله بسیار زیبا می باشد. شما می توانید با شروع از میدان درکه در مسیر پاکوب قرار گرفته و سپس تا پناهگاه کوهستانی پلنگچال بالا بروید. یک پناهگاه زیبا در اینجا با فضایی دلنشین منتظر شما خواهد بود. البته در اینجا هم مسیر به پایان نمی رسید. از پناهگاه پلنگ چال می توان راهی ایستگاه پنج تله کابین شد یا حتی می توانید از طریق دره سمت چپی راهی صعود قله پلنگ چال و گردنه اشتر گردن شوید.

منطقه پلنگچال به عنوان مبدا کوهنوردی یک روزه در تهران مقاصدی بیش از این دارد. شما می توانید با رسیدن به کافه عمران به سمت چپ تغییر مسیر داده و در ادامه به جنگل کارا خواهید رسید. از جنگل کارا هم می شود به گردنه ، قله چین کلاغ و قله دوشاخ… صعود کرد.

منطقه ولنجک و بام تهران

یکی دیگر از مقاصد کوهنوردی یک روزه در تهران از ولنجک آغاز می شود که مبدا تله کابین توچال است. در اینجا یک جاده خاکی وجود دارد که با شیب ملایم و مسیر نسبتا طولانی به ارتفاعات منطقه توچال ختم می گردد. از جمله قلل مشرف به بام تهران ولنجک می توان به قله کماچال به ارتفاع ۳۰۵۰ متر اشاره کرد. دو مسیر در اینجا برای صعود به قله موجود است. یک مسیر از روی یال قله امتداد پیدا کرده و در نزدیکی پارکینگ ولنجک و جنب ایستگاه اتوبوس آغاز میشود. مسیر دیگر هم از طریق مسیر جاده خاکی تله کابین امتداد می یابد. در این مسیر بعد از گذر از ایستگاه دو تله کابین و به سمت ایستگاه پنج بایست در نزدیکی قله از جاده خارج شده و قله را صعود نمایید. کماچال در بین قله های تهران جز آسانترین از نظر مسیر صعود می باشد.

یک راه دیگر برای کوهنوردی یک روزه در تهران صعود به قله توچال و بازگشت با تله کابین می باشد که در نتیجه شما سختی بازگشت را نخواهید داشت. البته معمولا تله کابین در روزهای تعطیل شلوغ بوده و گاها چند ساعت باید در صف بایستید.

قله لتمان (۲۳۳۰ متر) و آسیاب باد (۲۲۸۰ متر)

خط الراس لتمال که در شمال دریاچه چیتگر واقع است با امتداد غربی-شرقی از جاده وردیج در غرب شروع و تا جاده امامزاده داود در شرق ادامه دارد. روی این خط الراس دو قله واقع است که قله غربی، قله لتمال به ارتفاع ۲۳۳۰ و قله شرقی، قله آسیاب باد به ارتفاع ۲۲۸۰ متر نام دارند. فاصله این دو قله از یکدیگر بر روی خط الراس کمتر از یک ساعت است. 

قله لتمان در ناحیه غربی شهر تهران واقع شده است. این قله دارای دو مسیر معمول صعود از سمت شرق و مسیر دیگری از منطقه ۲۲ تهران و آبشار تهران می باشد. مسیر صعود از سمت تهران قدری آسان تر است. برای صعود به این قله از آبشار حدود ۶۵۰ متر باید ارتفاع بگیرید. مسافت صعود نیز تقریبا ۳-۴ کیلومتر می باشد.

کوهنوردی در تهران کجا برویم: معرفی قلل

۱. قله توچال

قله توچال با ارتفاع ۳۹۵۹ متر بلندترین در بین کوه های تهران و در رشته توچال میباشد. مسیر دسترسی اصلی به قله این کوه از طریق میدان سربند است. با این حال چندین مسیر صعود دیگر هم که عموما از این مسیر طولانی تر هستند وجود دارد. برخی از این مسیرها به شرح زیر میباشند.

  • مسیر کلک چال توچال
  • مسیر ایستگاه یک تله کابین به ایستگاه هفت و قله توچال
  • دارآباد توچال
  • چین کلاغ توچال

به طور کلی حدود ۱۰ تا ۱۲ مسیر برای صعود به این قله برشمرده شده است. مسیر معمول صعود از میدان سربند در منطقه دربند آغاز شده و سپس با رسیدن به پناهگاه شیرپلا و قدری تراورس به چپ روی یال قله قرار می گیرد. در این مسیر و در ارتفاع ۳۴۵۰ متری جانپناه شروین و روی قله نیز دو جانپناه قرار دارند.

۲٫ کوه شاه نشین

قله شاه نشین دومین کوه از نظر بلندی بین کوه های تهران به ارتفاع ۳۸۸۵ متر می باشد. این قله بر روی خط الراس اصلی توچال قرار گرفته است. شاه نشین از طریق امام زاده داوود، شهرستانک، توچال، درکه و قله پلنگ چال قابل صعود میباشد. در دسترس ترین مسیر این قله از طریق ایستگاه هفت تله کابین توچال است. پس از رسیدن به محل تله کابین با گردش به سمت چپ و قرارگیری در مسیر جاده خاکی در مجاورت پیست به سمت غرب به یک گردنه کوچک خواهید رسید. با ادامه دادن این گردنه به سمت شرق و قرار گرفتن روی خط الارس پس از طی چند صد متر قله را صعود خواهید کرد.

۳. سربازارک

قله سربازارک یکی از قله های تهران است که در سمت شرق قله شاه نشین و در امتداد خط الراس به ارتفاع ۳۸۴۰ متر میباشد. می توانید با صعود قله شاه نشین به سمت این قله ادامه دهید. راه دیگر برای صعود به این قله نیز از طریق گردنه اشترگردن است. برای دستیابی به گردنه اشترگردن نیز راههای چندی وجود دارد که یکی از این مسیرها از طریق درکه و پناهگاه پلنگ چال میباشد.

۴. دارآباد

قله های تهران

قله دارآباد یکی دیگر از قله های تهران واقع شده در منطقه دارآباد و دسترسی کوه نیز از همین منطقه میسر است. ارتفاع این قله دارآباد نیز حدود ۳۱۵۰ متر تا ۳۲۰۰ متر ذکر شده است. مسیر رفت و برگشت به این قله نیز حدود ۱۲ کیلومتر میباشد. برای صعود به قله دارآباد می بایست از پارکینگ واقع در مجاور رودخانه حرکت خود را شروع کنید.

مسیر با عبور از یک پل آغاز شده و با چند پیچ به قسمت کفی در جوار قهوه خانه میرسد. پس از طی چند صد متر به سمت راست منحرف شده و در دامنه کوه صعود به سمت بالا روی یال ادامه می یابد. پس از صعود ۳۰۰ تا ۴۰۰ متر ارتفاعی از این قسمت از یک جاده خاکی عبور خواهید کرد. پس از آن یک سربازخانه کوچک قدیمی قرار دارد. با عبور از سربازخانه و بالا رفتن از یک شیب دیگر بر روی خط الراس قرار خواهید گرفت. پس از طی چند شیب و پیمایش به پناهگاه کوچک قله دارآباد می رسید.

۵. سیاه بند

سیاه بند بعد از قله درآباد قرار دارد، پس از گذر از یک قسمت تیغه ای در پس از قله دارآباد حدود دو کیلومتر جلوتر میتوان به قله سیاه بند به ارتفاع ۳۳۲۰ متر دست یافت. مسیر صعود به قله در زمستان نیازمند دقت زیاد در عبور از قسمتهای تیغه ای می باشد. مسیر دیگر دسترسی به این قله نیز از روستانی حاجی آباد و اوشان می باشد.

۶. لزون (پیازچال)

قله لزون به ارتفاع تقریبی ۳۵۰۰ متر، شامل لزون غربی و شرقی روی خط الراس اصلی توچال در بین قله دارآباد و توچال قرار گرفته اند. بهترین مسیر دسترسی به این قلل از طریق اردوگاه کلکچال ، گردنه اسپیلت و سپس تراورس از پشت قله کلکچال به سمت گردنه پیازچال می باشد. پس از دستیابی به گردنه پیازچال این مسیر از طریق مسیری به شیب نسبی زیاد به قله لزون خواهد رسید. تراورس پشت قله کلکچال در فصل زمستان به دلیل خطر بهمن امکان پذیر نیست.

۷. کلکچال

کوه های تهران
قله کلکچال

قله کلک چال یکی از در دسترس ترین کوه های تهران می باشد. مسیر این کوه از طریق پارک جمشیدیه آغاز شده و با پیچ و تاب در یک مسیر پاکوب به سمت اردوگاه ایستگاه چهارم کلک چال بالا میرود. پس از اردوگاه مسیر در زیر دامنه قله کلک چال به سمت چپ و غرب ادامه پیدا کرده و سپس به گردنه ۳۰۰۰ متری اسپیلت خواهید رسید. در اینجا سوار یال قله خواهید شد. ابتدای این یال قدری سنگی بوده و سپس یک شیب تند قرار دارد. در ادامه شیب به قله کلک چال خواهید رسید. ارتفاع این قله حدودا ۳۳۵۰ متر است.

۸. اسپیلت

قله ۳۱۰۰ متری در شمال منطقه بندیخچال و بالای دیواره بند یخچال که این روزها گاها با عنوان دیواره شروین نیز خوانده میشود. عمومی ترین مسیر برای رفتن به قله اسپیلت مسیر کلکچال است که از پارک جمشیدیه آغاز شده و با رسیدن به پناهگاه به سمت گردنه اسپیلت (گردنه کلک چال) ادامه می یابد. با رسیدن به گردنه کلک چال در سمت جنوب گردنه قله اسپیلت به شکل یک توده سنگی خودنمایی می کند. مسیرهای دیگر صعود به اسپیلت شامل گرده اسپیلت، دیواره شروین هستند که فنی تر بوده و نیاز به دست به سنگ یا صعود چند طول طناب دارند.

۹. کماچال

یکی دیگر از کوه های تهران با ارتفاع ۳۰۵۰ متر که از مسیر ولنجک ، بام تهران قابلیت صعود دارد. دو مسیر در اینجا برای صعود به قله موجود است. یک مسیر از روی یال قله امتداد پیدا کرده و در نزدیکی پارکینگ ولنجک و جنب ایستگاه اتوبوس آغاز میشود. مسیر دیگر هم از طریق مسیر جاده خاکی تله کابین امتداد می یابد. در این مسیر بعد از گذر از ایستگاه دو تله کابین و به سمت ایستگاه پنج بایست در نزدیکی قله از جاده خارج شده و قله را صعود نمایید. کماچال در بین قله های تهران جز آسانترین از نظر مسیر صعود می باشد.

۱۰. چین کلاغ

چین کلاغ با ارتفاع ۲۸۲۰ متری در غرب مسیر درکه پلنگچال و شمال منطقه سعادت آباد و فرحزاد واقع شده است. نقطه شروع صعود به این مسیر از سعادت آباد، “ضلع غربی” شهرک بام تهران در بالای این منطقه میباشد. در اینجا یک نگهبانی وجود دارد و از سمت چپ وارد دره و پاکوب مسیر چین کلاغ خواهید شد. ابتدای مسیر یک جاده خاکی از سمت چپ دره و در جهت شمال به طول ۵۰۰ متر است و باقی مسیر پاکوب می باشد. در این مسیر به محل چشمه اصلی میرسید که معمولا گروهها برای صبحانه یا استراحت در اینجا اتراق میکنند. از چشمه به بعد دو مسیر برای رسیدن به قله یکی از طریق یال و یکی از مسیر دره وجود دارد. مسیر یال پس از چشمه به سمت راست تغییر جهت داده و وارد پاکوب روی یال می گردد. مسیر دره نیز پس از پیمایش در دره نهایتا با شیب نسبتا تندی به قله منتهی می گردد.

۱۱. پلنگ چال

قله های تهران
قلل دوشاخ و پلنگ چال – بازارک و شاهنشین در زمینه – منبع : کوهنوردی نشان زندگی

یکی دیگر از کوه های تهران که در منطقه درکه قرار گرفته است. ارتفاع این قله حدودا ۳۵۵۰ متر بوده و مسیر دستیابی به آن هم حدودا ۱۲ کیلومتر می باشد. مسیر تابستانی صعود به قله نیز معمولا از طریق پناهگاه پلنگ چال در ارتفاع ۲۵۵۰ متری و از طریق غرب پناهگاه و محل الحاق دو رود(دوآب) میباشد. این مسیر به دلیل بهمن گیر بودن برای فصل زمستان مناسب نیست.

۱۲. دو شاخ

این کوه به ارتفاع ۳۰۴۰ متر در منطقه درکه قرار دارد. مسیرهای صعود به دوشاخ شامل میدان درکه -کارا ، جاده فرحزاد و قله چین کلاغ می باشد. متداول ترین مسیر صعود به دوشاخ نیز مسیر درکه-کارا است. پس از شروع حرکت از میدان درکه و پیمایش تا دو راهی کارا، مسیر به سمت چپ و آبشار کارا تغییر میکند. پس از ورود به این مسیر می توان تا گردنه بین چین کلاغ و دوشاخ به پیش رفت و سپس روی گردنه با گردش به سمت راست، مسیر صعود به قله دوشاخ را از بین سنگهای زیر قله ادامه داد.

۱۳. بند عیش

مسیرهای صعود به تهران

قله ای بسیار زیبا و یکی دیگر از کوه های تهران به ارتفاع ۲۷۷۰ متر در شمال غرب شهر تهران می باشد که در شمال مناطق کن، شهران و حصارک کن واقع شده است. مسیرهای دسترسی به بندعیش از این قرار است: مسیر جنوبی از حصارک و دره دو چناران. مسیر غرب از سولقان و سپس دره ای عمیق که در انتها به قله ختم میشود. مسیر شمالی از جاده امام زاده داود و دره منتهی به رندان میباشد. مسیر شرقی و شمال شرقی شامل یک راه پاکوب است که از غرب امام زاده داود به سمت قله میرود. مسیر جنوبی یا حصارک مسیر اصلی صعود به قله است که دو راه دارد و بعد از طی مسافتی این دو راه به هم میرسند.

۱۴. قله عرق چین

قله عرق چین یکی از قله های تهران در منطقه دارآباد است که ارتفاع آن حدود ۲۸۰۰ متر می باشد. مسیر اصلی صعود به این قله از طرق دره دارآباد و پارک نیلوفر کاشانک است. مسافت پیمایشی صعود تا این قله حدود ۵ کیلومتر است. برای رفتن به عرق چین نیز به طور تقریبی ۱۰۰۰ متر ارتفاع خواهید گرفت.

قلل البرز مرکزی برای کوهنوردی یک روزه در تهران

مناطق کوهستانی که در بالا ذکر کردیم همگی در شمال شهر تهران واقع شده است. با این حال شما می توانید برای کوهنوردی یک روزه در تهران به قدری رانندگی به سایر مناطق کوهستانی نیز دست یابید. از جمله در دسترس ترین موارد از این بین می توان به قلل البرز مرکزی در ناحیه لواسان، رودبار قصران و شمشک می توان اشاره کرد.

کوه هایی مانند آتش کوه، ساکا، ریزان، سرکچال، کلون بستک، آبک و ده ها مورد دیگر می توانند یک مقصد ایده آل برای کوهنوردی یک روزه به خصوص در فصل تابستان باشند. بعضی از این قلل در زمستان اما چهره ای خشن دارند و صعودشان نیاز به تجهیزات کامل از جمله کفش سنگین خواهد داشت.

آسان به سخت

اگر تازه شروع به کوهنوردی نموده اید توصیه ما این است که ابتدا از قله های آسان تر مانند لتمان، عرق چین و یا چین کلاغ شروع کنید. البته حتی آسانترین قله ها هم ممکن است در فصول سرد سال با خطرات زیادی همراه باشند. پس حتما لازم است با باشگاه های کوهنوردی و افراد با تجربه همراه شوید.

نکته دیگر اینکه کوههای تهران با اینکه در دسترس هستند اما به دلیل مجاورت با دشت در معرض بادهای سهمگین قرار دارند. در نزدیکی قله توچال حتی باد با سرعت بیش از صد کیلومتر در ساعت نیز گزارش شده است. پس حتما پیش از عازم شدن برای کوهنوردی یک روزه در تهران وضعیت آب و هوا را بررسی کرده و تجهیزات کافی مانند کاپشن کوهنوردی مناسب فصل، دستکش کوهنوردی و مواردی از این دست را به همراه داشته باشید.

برای کوهنوردی در تهران کجا برویم: معرفی باشگاه ها

عضویت در باشگاه های کوهنوردی به شما کمک می کند با علاقمندان کوهنوردی آشنا شده و در مسیر ایمن و استاندارد کوهنوردی قرار بگیرید.

باشگاه کوهنوردان آرش

باشگاه کوهنوردی آرش

باشگاه کوهنوردان آرش در واقع از باشگاه ابرمرد پدید آمد. از مفاخر این باشگاه می توان به کوهنورد فقید فریدون اسماعیل زاده و محمد نوری اشاره کرد. فعالیت های فنی این باشگاه در دوره های مختلف همواره در دفتر افتخارات جامعه کوهنوردی جای دارد. آغاز فعالیت باشگاه آرش با این نام به سال ۱۳۴۸ باز می گردد. البته پیش از آن سازمان کوهنوردی ابرمرد در سال ۱۳۳۶ با حضور و همراهی پیشکوستان آن زمان آغاز شده بود. باشگاه آرش همواره یکی از چند باشگاه کوهنوردی تهران بوده است که حضور تاثیرگذاری در جامعه کوهنوردی دارد.

باشگاه کوهنوردی و سنگنوردی اسپیلت

باشگاه کوهنوردی اسپیلت

باشگاه کوهنوردی و سنگنوردی اسپیلت در سال ۱۳۸۵ شروع به کار کرد. این باشگاه جز اولین باشگاه های کوهنوردی خصوصی در ایران است که در طول دوران فعالیت خود همواره تلاش کرده مسیری مثبت و پویا در ورزش کوهنوردی طی کند. باشگاه اسپیلت در سال ۱۳۸۸ با مشارکت و همیاری اعضا موفق به افتتاح سالن سنگنوردی اختصاصی خود شد که در اختیار اعضای آن قرار دارد. گفتنیست اسپیلت در طول دوران فعالیت خود تاثیری خوشرنگ به عنوان یک باشگاه کوهنوردی در تهران داشته است.

باشگاه کوهنوردی تهران

باشگاه کوهنوردی تهران

ریشه این باشگاه پرتلاش به قبل از دهه ۶۰ باز می گردد.اما در سال ۱۳۶۲ گروه کوهنوردی تهران از دل جمعی از کوهنوردان پویا متولد شد. نهایتا با همت و همدلی اعضا دفتری در ناحیه میدان انقلاب خریداری شده و سرانجام محل دایمی باشگاه کوهنوردی تهران شکل گرفت. هیات مسئولین باشگاه کوهنوردی تهران در فروردین و مهرماه هر سال، تقویم ورزشی ۶ ماهه خود را بر اساس نظرات و پیشنهادات اعضا تنظیم و منتشر می نماید. باشگاه کوهنوردی تهران محل بلوغ و بالندگی کوهنوردانی با اخلاق و قدرتمند بوده و هست.

باشگاه خانه کوهنوردان تهران

باشگاه کوهنوردی خانه

باشگاه خانه یکی دیگر از مجموعه های کوهنوردی پرسابقه و قوی شهر تهران می باشد. این باشگاه در سال ۱۳۵۸ تاسیس گردید و محل برگزاری جلسات آن در خیابان لاله زار نو هست. باشگاه خانه در طول سالها فعالیت خود جمعی از بهترین ها مانند ابراهیم شیخی، عبدالله ناهید، جلال رابوکی و … را در دل خود پرورش داد. این باشگاه همچنان هم مانند یک موتور تولید کوهنورد عمل می کند و بسیاری از بهترین جوانان عرصه کوهنوردی در آن تربیت شده و به جامعه ورزشی وارد می شوند.

باشگاه کوهنوردی و اسکی دماوند

باشگاه کوهنوردی دماوند

باشگاه کوهنوردی و اسکی دماوند به عنوان قدیمی ترین باشگاه کوهنوردی تهران و همچنین کشور شناخته میشود. این باشگاه در سال ۱۳۳۲ با عنوان سازمان کوهنوردی و اسکی دماوند شروع به فعالیت کرد. باشگاه دماوند از بدو تاسیس خود تا به امروز توانسته است با تکیه بر همیت اعضای ارزنده و توانمند خود تاثیری شگرف در عرصه ورزشهای کوهستانی از خود برجای بگذارد. نتیجه سالها فعالیت این باشگاه تربیت صدها نفر از بهترین کوهنوردان و انسانها بوده است.

باشگاه کوهنوردی و دوچرخه سواری سلام همنورد

عضویت در باشگاه کوهنوردی یک راه عالی و مهم برای شروع و ادامه ورزش کوهنوردی است. از مزایای عضویت در باشگاه کوهنوردی می توان به قرار گرفتن در مسیر درست، ارتباط با پیشکسوتان، مربیان و افراد با تجربه و کسب تجارب در زمینه های مختلف اشاره کرد. جامعه کوهنوردی، مجموعه ای گسترده از انسانهای توانمند است که زندگی در میان آنها بر عمق و تجارب ما خواهد افزود. در این مطلب به معرفی 10 باشگاه کوهنوردی تهران می پردازیم. این لیست بر اساس حروف الفبا تنظیم شد.

باشگاه کوهنوردی و دوچرخه سواری سلام همنورد، یک باشگاه جوان و پویا در شهر تهران است که با هدف ترویج ورزش کوهنوردی و دوچرخه سواری تاسیس شد و از بدو تاسیسش خدمات ارزنده ای در این زمینه به جامعه ورزشی ارایه داده است.

باشگاه کوهنوردی همت شمیران

عضویت در باشگاه کوهنوردی یک راه عالی و مهم برای شروع و ادامه ورزش کوهنوردی است. از مزایای عضویت در باشگاه کوهنوردی می توان به قرار گرفتن در مسیر درست، ارتباط با پیشکسوتان، مربیان و افراد با تجربه و کسب تجارب در زمینه های مختلف اشاره کرد. جامعه کوهنوردی، مجموعه ای گسترده از انسانهای توانمند است که زندگی در میان آنها بر عمق و تجارب ما خواهد افزود. در این مطلب به معرفی 10 باشگاه کوهنوردی تهران می پردازیم. این لیست بر اساس حروف الفبا تنظیم شد.

شروع فعالیت باشگاه کوهنوردی همت شمیران از سال ۱۳۵۶ و بر فراز قله آزاد کوه بود، اما فعالیت رسمی آن در سال ۱۳۶۴ آغاز گردید. این باشگاه در ابتدا به عنوان گروه فعالیت می کرد که سپس به باشگاه همت شمیران تغییر یافت. فعالیتهای باشگاه همت در زمینه های فنی، کوهپیمایی، صعودهای برون مرزی، اسکای رانینگ و … میباشد. از پیشکسوتان ارزنده همت می توان به کوهنورد فقید محمد داودی و دکتر صالحی(پایه گذار مجله کوه) اشاره کرد.

باشگاه کوهنوردی هیماچال

عضویت در باشگاه کوهنوردی یک راه عالی و مهم برای شروع و ادامه ورزش کوهنوردی است. از مزایای عضویت در باشگاه کوهنوردی می توان به قرار گرفتن در مسیر درست، ارتباط با پیشکسوتان، مربیان و افراد با تجربه و کسب تجارب در زمینه های مختلف اشاره کرد. جامعه کوهنوردی، مجموعه ای گسترده از انسانهای توانمند است که زندگی در میان آنها بر عمق و تجارب ما خواهد افزود. در این مطلب به معرفی 10 باشگاه کوهنوردی تهران می پردازیم. این لیست بر اساس حروف الفبا تنظیم شد.

باشگاه کوهنوردی هیماچال در اردیبهشت ۱۳۹۶ به همت زوج هیمالیانورد که از مربیان و ورزشکاران شناخته شده در این عرصه می باشند و به هدف ارتقای سطح کیفی و کمی در زمینه آموزش و اجرای فعالیت های کوهنوردی تاسیس گردید و هم اکنون با بیش از ۲۰۰ عضو در زمینه کوهنوردی، سنگنوردی، هیمالیا نوردی و صعودهای برون مرزی در این مسیر پیشگام می باشد.​​​​​​​

باشگاه ورزشی موج

عضویت در باشگاه کوهنوردی یک راه عالی و مهم برای شروع و ادامه ورزش کوهنوردی است. از مزایای عضویت در باشگاه کوهنوردی می توان به قرار گرفتن در مسیر درست، ارتباط با پیشکسوتان، مربیان و افراد با تجربه و کسب تجارب در زمینه های مختلف اشاره کرد. جامعه کوهنوردی، مجموعه ای گسترده از انسانهای توانمند است که زندگی در میان آنها بر عمق و تجارب ما خواهد افزود. در این مطلب به معرفی 10 باشگاه کوهنوردی تهران می پردازیم. این لیست بر اساس حروف الفبا تنظیم شد.

باشگاه ورزشی موج تنها باشگاه تخصصی آمادگی جسمانی کوهنوردی در کشور به شمار می رود. این باشگاه با امکانات کامل از قبیل دستگاههای بدنسازی، وزنه های آزاد دمبل و هالتر، ایستگاههای هوازی، دیواره سنگنوردی در شیبهای متنوع، سیستم تمرینی سنگنوردی و همچنین کادر مربیان مجرب خدمات تخصصی آمادگی جسمانی در رشته کوهنوردی را ارایه می نماید.

باشگاه کوهنوردی توچال

عضویت در باشگاه کوهنوردی یک راه عالی و مهم برای شروع و ادامه ورزش کوهنوردی است. از مزایای عضویت در باشگاه کوهنوردی می توان به قرار گرفتن در مسیر درست، ارتباط با پیشکسوتان، مربیان و افراد با تجربه و کسب تجارب در زمینه های مختلف اشاره کرد. جامعه کوهنوردی، مجموعه ای گسترده از انسانهای توانمند است که زندگی در میان آنها بر عمق و تجارب ما خواهد افزود. در این مطلب به معرفی 10 باشگاه کوهنوردی تهران می پردازیم. این لیست بر اساس حروف الفبا تنظیم شد.

موسسه آموزشی ، ورزشی ، گردشگری و فرهنگی ( باشگاه ) توچال در رشته های  گوناگون کوهنوردی ، اسکی ، دوچرخه سواری ، طبیعتگردی و گردشگری با رویکرد اکوتوریسم از سال ۱۳۷۰ فعالیت  خود را آغاز کرد و در سال ۱۳۹۶ با دریافت مجوز  از وزارت ورزش و جوانان و همچنین سازمان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی بصورت رسمی به برگزاری برنامه ها و آموزش ها و گشتهای گوناگون پرداخت که  می توان به برگزاری کلاس های آموزشی کوهنوردی – اسکی و دوچرخه سواری ( ورزش های کوهستانی ) زیر نظر فدراسیون های مربوطه  اشاره کرد که با اعطای مدرک رسمی از آن فدراسیون ها همراه است. همچنین برنامه های مدون صعود های هفتگی به قله های مختلف ایران از جمله فعالیت های اصلی این باشگاه به شمار می رود به طوری که هر هفته و بدون وقفه این برنامه ها اجرا می شوند.

۵/۵ - (۲ امتیاز)

باشگاه ورزشی موج

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
Call Now Button